Onze cane corso Teven

In het menu hierboven kunt u een keuze maken uit de verschillende Cane Corso teven binnen de Amore per la Razza kennel. Wij trachten om deze informatie voor u steeds actueel te houden.

Onze Cane Corso teven zijn zorgvuldig geselecteerd op de juiste rastypische eigenschappen, het karakter en de gezondheid. Hoewel voor ons het behouden van het  oorspronkelijke (hoofd)type veruit de belangrijkste eigenschap is, mag dit nooit ten koste gaan van een goed karakter en een goede gezondheid. Wij onderzoeken daarom voor aanschaf van een cane Corso teef de bloedlijnen en verwantschappen van de ouders. Ook worden al onze teven onderzocht op erfelijke afwijkingen middels het nemen van röntgenfoto’s van de heupen en indien nodig ook de ellebogen.  Voordat wij een nest kweken verwachten onderzoeken wij ook de gewenste reu op deze eigenschappen.
Zo weet u zeker dat wij er alles aan hebben gedaan om gezonde pups te kweken.

Overige vragen over de cane Corso?

Heeft u overige vragen over de Cane Corso? dan helpen wij u altijd graag verder. Onze jarenlange ervaring met het fokken van dit ras dragen wij graag op u over. U kunt hier onze contactgegevens vinden.
Voor informatie over beschikbare pups verwijzen wij u door naar de pagina Cane Corso pups