Dekberichten

In het menu hierboven kunt u de dekberichten vinden van kennel Amore per la Razza.
De door ons gemaakte combinaties van reu en feef zijn ontstaan na zorgvuldige afwegingen en gedegen onzerzoek.
Het vermeerderen van het ras is eenvoudig. Daartoe hoeft u slechts een reu en teef te gebruiken met een Cane Corso stamboom.

Wij willen echter het ras niet vermeerderen maar verbeteren. Het is onze doelstelling om pups te kweken van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daartoe doen wij veel moeite en spenderen we veel geld. Uitsluitend de beste ouderdieren komen in aanmerking om binnen onze kennel gebruikt te worden als fokteef of dekreu. Bovendien bekijken wij niet alleen maar naar het uiterlijk maar onderzoeken we ook goed de verwantschap tussen de beide ouderdieren. Dat doen wij tot generaties terug zodat een te hoge mate van verwantschap kan worden uitgesloten.

Ook worden al onze fokdieren getest op erfelijke gebreken aan de gewrichten. Dit geschiedt middels röntgenfoto’s welke door een gespecialiseerde dierenarts worden genomen en die officieel worden beoordeeld door Sint Hubertus. Voor buitenlandse ouderdieren vragen wij om ook deze gezondheidsonderzoeken af te nemen alvorens wij de fokdieren gebruiken. Zo bent u er van verzekerd dat u naast een rastypische pup ook nog een gezonde pup mee naar huis krijgt.

Berichten die op de pagina met dekberichten vermeld staan zullen na de geboorte worden overgezet naar de pagina met Cane Corso pups