CANE CORSO PUPS

U bent op zoek naar Cane Corso pups? Dan bent u bij kennel Amore per la Razza aan het juiste adres.
Het is onze doelstelling om uitsluitend pups te kweken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat geldt voor het uiterlijk van de pups, maar ook voor de gezondheid. Hiertoe bezoeken wij met regelmaat buitenlandse kennels zodat wij steeds de beschikking houden over het beste fokmateriaal. Wij kopen regelmatig honden aan van over heel Europa, echter uitsluitend vanuit bewezen top kennels. Daarnaast gebruiken wij uiteraard ook honden uit eigen kweek om onze kennel verder uit te bouwen. Wij selecteren daarvoor met zorg de beste pups uit onze nesten zodat wij het type en de kwaliteit die wij graag willen brengen in stand kunnen houden. Zo bent u verzekerd van een mooi exemplaar van het ras.

Naast het uiterlijk selecteren wij ook op gezondheid en verwantschap. een Cane corso pup kan wel mooi zijn maar als de gezondheid niet in orde is heeft u daar helemaal niets aan. Daarom doen wij bij onze ouderdieren alle mogelijke gezondheidsonderzoeken en verdiepen wij ons in de verwantschap van de ouders. Teveel verwantschap kan leiden tot erfelijke gebreken en dat besparen wij u liever.

Een Cane Corso pup kopen?

Wij hebben slechts enkele nesten per jaar beschikbaar. Het gaat ons immers om de kwaliteit en niet om de hoeveelheid pups die gekweekt worden. U kunt in het menu hierboven zien of we momenteel nesten met Cane Corso pups beschikbaar hebben. U ziet dan een submenu als pop-up verschijnen met de namen van de ouders.

Mochten wij op dit moment geen pups beschikbaar hebben dan kunt u altijd op de wachtlijst voor een volgend nest. Ook kunnen wij u in sommige gevallen doorverwijzen naar bevriende kennels die wel Cane Corso pups beschikbaar hebben. Wij werken overigens uitsluitend samen met top kennels die op een verantwoorde wijze rastypische pups weten te fokken. Het staat u altijd vrij om eens te informeren of een bezoek te brengen aan onze kennel. Neem voor vragen of een bezoek contact met ons op.

Lieve en Gert

Cane Corso pups

Cane corso pup

Cane Corso pups te koop, pups aangeboden, cane Corso pups prijs, puppy, puppies te koop, puppy te koop, België, kane pups, kopen, kosten, aangeboden, verkoop, kweker, kennel, kosten pup, pup gezocht, nestje, prijzen